Advocaat Offerte in Alphen aan den Rijn

Advocaat Offertes in ’s-Molenaarsbuurt, Gnephoek, Hoorn, Oudshoorn, Ridderbuurt, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Ofwegen, Vrijhoeven, Loete en 6500 andere plaatsen in Nederland.

De juiste advocaat kiezen in Alphen aan den Rijn

Advocaten hebben verschillende expertises en ervaring. Het is dus belangrijk de juiste advocaat te kiezen .

Naast de juiste kennis is het van belang dat uw advocaat voldoende tijd voor u heeft en qua persoonlijkheid bij u past.

Daarom biedt Offertes247 u de mogelijkheid om exact de passende advocaat te vinden.

Welk soort advocaat heeft u nodig?

Eerst moet de vraag beantwoord worden; wat is een goede advocaat?

Een advocaat moet geschikte praktijkervaring hebben. En moet een advocaat natuurlijk de juiste specialisatie hebben. Als u bijvoorbeeld een dispuut met betrekking tot arbeidsrechts heeft, bent u natuurlijk niet geholpen met een advocaat personen- en familierecht.

Advocaat Expertises

Personen- en Familierecht

Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Het erfrecht wordt meestal als apart rechtsgebied beschouwd.

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, dat zich bezighoudt met rechtspersonen en dan toegespitst op bedrijven met winstoogmerk, dus ondernemingen. De stichting valt daar veelal buiten.

Strafrecht

Strafrecht is het geheel van rechtsregels waarin is vastgelegd welk gedrag strafwaardig wordt geacht, welke straffen op dit gedrag gesteld zijn en via welke weg strafoplegging gerealiseerd kan worden. Strafrecht betreft dus het (negatief) sanctioneren van bepaald gedrag (een handelen of nalaten). De bestraffing staat voorop. 

Civiel Recht

Burgerlijk recht, ook civiel recht of in Nederland privaatrecht, is het geheel van de regels voor de onderlinge verhoudingen tussen personen, i.h.b. het personen- en familierecht en vermogensrecht. Het burgerlijk recht alsmede het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht, het handels- en vennootschapsrecht en het civiele aansprakelijkheidsrecht vormen samen het materieel privaatrecht. 

Letselschade

Letselschade of letsel is de lichamelijke en geestelijke materiële en immateriële schade die een mens kan ondervinden als hij of zij bij een ongeval betrokken is. Het kan daarbij gaan om een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een ongeval tijdens het sporten of tijdens het klussen in of rondom het huis of om de gevolgen van een medische fout. Ook in het geval van mishandeling kan sprake zijn van letselschade.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. Een werknemer is iemand die zich er contractueel, dat wil zeggen door middel van een arbeidsovereenkomst, toe verbindt onder het gezag van de werkgever te werken in ruil voor een loon.

advocaat offerte arbeidsrecht

Advocaat Arbeidsrecht

offerte advocaat ondernemingsrecht

Advocaat Ondernemingsrecht

advocaat offerte familierecht

Advocaat Familierecht

Ons Proces

5/5

1- Behoefte aangeven

Geef in het aanvraagformulier aan welke specialisatie u nodig heeft

Stap 2- Contactgegevens opgeven

Geef op waar we u kunnen bereiken

STAP 3- Ontvang passende Offertes

Geef op waar we u kunnen bereiken

Laat ons netwerk van ervaren juristen uw juridische kwesties behandelen en u vertegenwoordigen in de rechtbank

Vraag eenvoudig een Advocaat Offerte in Alphen aan den Rijn aan

Vul het onderstaande formulier in om uw advocaat offerte te ontvangen

Advocaat Offerte Aanvragen

Onze Advocaten

Contact Form Demo (#1)