Previous
Next

Airconditioning Offerte in Utrecht

Ontvang binnen 24 uur 4 verschillende Airconditioning offertes geheel gratis.

Goede split unit airconditionings hoeven niet duur te zijn!

Vergelijk offertes en maak vrijblijvend een afspraak met degene die u het het meest aanspreekt!

Wat u kunt verwachten

Waarom Koop-Airco.nl

Vergelijk zeker verschillende aanbieders voor de installatie van uw Split Unit Airco systeem. Via deze website komt u eenvoudig en snel in contact met dé specialisten voor onder meer:

Een split airco biedt nog een ander groot  pluspunt: het filtersysteem zuivert de lucht in uw huis of kantoor.

In de lucht van veel huizen zweven stofdeeltjes. Naast dat een airco een gezonde manier is om de lucht in uw huis schoon te houden, kan dit ook een uitkomst bieden voor mensen die gauw last hebben van deze stofdeeltjes. De airco zuigt de lucht aan en filtert deze, daardoor komt de lucht gezuiverd terug in de kamer. Een airco kan tevens in bijna elk vertrek geplaatst worden. Of u nu een airco in de woonkamer, slaapkamer of op zolder wilt.

Gecertificeerd Dealers

Daarmee is kwaliteit gegarandeerd.

Innovatieve Airco Systemen

Energiezuinige en multifunctionele split unit airconditionings

Gekwalificeerde Medewerkers

Onze partners zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Wij werken in de regio Zuid-Holland. Zoals bijvoorbeeld in  Blauwkapel, Oudenrijn, Groenekan, Strijkviertel.

24/7 via deze website

Airconditioning Offerte Aanvragen
voor in Utrecht:

Split Unit Airco Installatie

Wij leveren & installeren diverse merken Multi Split Unit Airconditioning Installaties

Airconditioning Onderhoud

Koelgassen vullen en F-gassen controles. Airco filters en meer.

Airco Reparatie

Airco reparatie nodig? Neem contact met ons op.

Air Conditioning & HVAC Systemen in Utrecht

De specialistische en technische term HVAC wordt de laatste tijd veel gebruikt om complexe systemen aan te duiden die 3 samenhangende functies integreren: verwarming, ventilatie en airconditioning.

Heating
Ventilation
AirCo

Deze multifunctionele airco systemen worden meestal geïnstalleerd in nieuwe huizen, industrie- en kantoren, waardoor de gewenste verwarming, ventilatie en airconditioning beter wordt geleverd.

Omdat gemiddeld omstreeks de helft van de energierekeningen die u elke maand of elk kwartaal betaalt, uiteindelijk de kosten van verwarming en koeling dekt, is het eenvoudig te begrijpen dat steeds meer  slimme mensen kiezen voor kwalitatieve HVAC-systemen om te besparen op hun energierekening.

Altijd Maximale Zekerheid

De Garanties

Gecertificeerd Specialisten

Daarmee is kwaliteit gegarandeerd.

Innovatieve Airco Systemen

Energiezuinige en multifunctionele split unit airconditionings

Gekwalificeerde Medewerkers

Onze partners zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Airco & Verwarming FAQs

Kosten van een multi split airconditioning unit in Utrecht is afhankelijk van bijvoorbeeld het vermogen, aantal units, het gewenst design en  extra opties.

Voor een Duo split airco ( 2 binnentoestellen en 1 buitenunit) moet je rekenen op een prijs tussen de 2500 en 4000 euro. Extra binnentoestellen kosten circa 800 à 1.000 euro (exclusief plaatsing) .

Het is goed om te weten hoeveel vermogen er nodig is om de  beoogde ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. Een airco met een te klein vermogen resulteert erin dat de ruimte niet goed gekoeld kan worden. Daarentegen kan een airco met een te ruim vermogen ervoor zorgen dat het iets te koel wordt in de ruimte.

Een single split airco bestaat uit één airco buitenunit en één binnenunit. De binnenunit haalt de warme lucht uit de kamer en de buitenunit blaast het naar buiten.

De binnenunit moet op minstens 2 meter hoogte hangen. Lucht moet ongehinderd de ruimte door kunnen stromen. De wand moet    stevig genoeg zijn om het gewicht van de  split airco unit te kunnen dragen. De afstand tussen de binnenunit en de buitenunit mag niet te groot zijn (afhankelijk van het type systeem).

Stel Ons Vragen

Waarom Voor Ons Kiezen

Split Unit Airco Installatie

Wij leveren & installeren diverse merken Multi Split Unit Airconditioning Installaties

Airconditioning Onderhoud

Koelgassen vullen en F-gassen controles. Airco filters en meer.

Airconditioning Reparatie en In Bedrijfstelling

Airco reparatie nodig? Neem contact met ons op.

LG AIRCOAIRCONDITIONING

LG snapt dat indien u voor uw huis of kantoor airconditioning aanschaft, u eigenlijk alleen met het beste genoegen neemt.

Juist daarom werkt LG onafgebroken aan de ontwikkeling van innovatieve klimaatbeheersing-oplossingen die zorgen voor comfort, energiezuinigheid en uitstekende betrouwbaarheid.

LG’s superieure invertertechnologie biedt eersteklas koeling en verwarming en verlaagt daarbij het energieverbruik aanzienlijk. Deze geavanceerde energiebesparende technologie voldoet aan de laatste Europese energienormen en is ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen.

LG tilt energiezuinigheid naar een volledig nieuw niveau met producten met het label A+++ die gebruik maken van de innovatieve Active Energy Control-technologie. De nieuwe LG’s lichting airconditioners creëert een schonere, aangenamere woonomgeving door onze gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters, die u beschermen tegen door de lucht verspreide virussen en allergenen en zelfs vieze luchtjes verwijderen. Naast de verbeterde luchtkwaliteit zijn de airconditioners van LG ook indrukwekkend stil (>19DB).

MITSUBISHI AIRCOAIRCONDITIONING

Mitsubishi Electric is een wereldleider in airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Onze ingenieurs werden uitgedaagd om airconditioningsystemen te ontwikkelen die voorbeeldig presteren in de uiteenlopende klimaatomstandigheden in Japan.

Ze ontwikkelden verbluffend geavanceerde maar duurzame units en systemen die geschikt zijn voor constant gebruik onder vrijwel alle natuurlijke klimaatomstandigheden op aarde. Elk product is een verbluffende prestatie op zich, met een jarenlange stille werking, energie-efficiënte prestaties en een minimale impact op het milieu.

Een grote verscheidenheid aan binnenunits en buitenunits garandeert de flexibiliteit om aan de meest veeleisende airconditioningbehoeften te voldoen. Van esthetische wand- en vloermontwerpen tot cassettes met plafondinbouw, er zijn tal van opties beschikbaar die passen in vrijwel elk interieurontwerp. 

CARRIER AIRCOAIRCONDITIONING

Bij de keuze van een airconditioner voor uw huis hebt u een ruime keuze.
Wij hebben de informatie die u nodig hebt om uw opties te onderzoeken, ongeacht uw budget of uw behoeften – van een enkele airconditioner tot een compleet Carrier systeem.

Met ons aanbod van centrale airconditioners kunt u de beste oplossing kiezen die aan uw behoeften voldoet. Wij zijn immers al sinds onze stichter, Willis Carrier, in 1902 het eerste moderne airconditioningsysteem uitvond, gefocust op het koelen van binnenruimtes.

Verschillende centrale airconditioners beïnvloeden uw comfort en de consistentie van de binnentemperatuur. Een eentraps airconditioner is het meest eenvoudige model, met luchtstroom aan of uit. Een tweetraps model biedt koeling met hoge en lage snelheid, afhankelijk van de omstandigheden, en kan dus een hoger comfortniveau bieden. Airconditioners met variabele snelheid beschikken over hoogwaardige comfortfuncties zoals meerdere fasen voor een nauwkeurigere temperatuurregeling en een constanter comfort.

PANASONIC AIRCOAIRCONDITIONING

Panasonic airconditioners zijn ontworpen om meer dan alleen comfortkoeling aan huizen te bieden. Ze besparen energie. Ze zuiveren uw omgeving. Ze passen de koeling aan vermogen aan uw leefruimtes en stijlen aan te passen. Een eco-levensstijl op uw manier is nu gemakkelijker dan ooit.

Wij geloven dat groen gaan niet ten koste mag gaan van comfort. Dat is de reden waarom Panasonic het Econavi systeem introduceert; een combinatie van menselijke sensor en besturingsprogramma technologie om verspilling van energie te detecteren en te verminderen met 38%.

Onze superstille airconditioners garanderen de gezuiverde lucht om te zorgen voor u en uw gezin. En, voor een schonere leefomgeving, helpt de nanoe™ de lucht en uw omgeving zuiveren. Samen bepalen deze baanbrekende technologieën waar het bij Panasonic’s Eco Clean Life Innovation om draait – innovaties die ons milieu verbeteren terwijl het leven zo comfortabel mogelijk maken.

Multi Split Airco Kopen in Utrecht?

In Utrecht wordt eigenlijk structureel te weinig gebruik van airnditioners gemaakt. Het is in Utrecht inderdaad niet doorlopend echt warm, zoals bijvoorbeeld in Spanje het geval is, maar airconditioners kunt u dan nog steeds gebruiken voor meer dan koelen alleen.

Zo kunt u er bijvoorbeeld ’s winters uw woning mee opwarmen. Ook kunt u er de luchtvochtigheid mee regelen en u zorgt zelfs voor een optimale luchtcirculatie in huis. Met een airco kunt u dus het hele jaar door het klimaat in uw huis perfect houden.

Multi Split Airconditioning systemen zijn apparaten die de lucht in binnenruimtes reguleren. Met een Multi Split Unit Airco wordt de temperatuur en luchtvochtigheid op een perfect niveau gehouden wanneer het buiten minder aangenaam is.

Wanneer de lucht bijvoorbeeld zeer vochtig is krijgt het menselijk lichaam problemen met de afgifte van warmte waardoor benauwdheid kan ontstaan. Een goede airco voorkomt een benauwd gevoel. Bovendien wordt de lucht gefilterd via een filtersysteem in de airco.

Sommige split airconditioning modellen zijn zelfs voorzien van pollenfilters waar mensen met hooikoorts of een stofallergie veel profijt van hebben. Als u specifieke wensen en eisen heeft voor uw nieuwe airconditioningsysteem, neem dan contact met ons op.

Split Unit Airco's en HVAC uitgelegd

Tegenwoordig is het centrale HVAC-systeem in Utrecht net zo essentieel als water- en stroomvoorziening bij de ontwikkeling van nieuwe woon- of industriële gebouwen. De belangrijkste functies van een HVAC-systeem zijn:

1. Een comfortabele leefomgeving creëren en onderhouden voor mensen, dieren, planten of zelfs objecten die specifieke klimaatomstandigheden vereisen, binnen de grenzen van een gebouw.
2. Energie en financiële middelen besparen voor het creëren en behouden van het gewenste microklimaat.

Aangezien HVAC een bredere categorisering is van een netwerk van systemen die zijn samengesteld om te zorgen voor voldoende verwarming, ventilatie en luchtkoeling – in plaats van een autonoom systeem op zich – hangt de goede werking van HVAC af van hoe goed al deze systemen zijn geconfigureerd om te goed te functioneren.

Wat over ons gezegd wordt

Klant Ervaringen

Airconditioning Offerte in Utrecht

Ontvang Eenvoudig Verschillende Airco Offertes ter vergelijking

Vul het aanvraag formulier hieronder in. Stuur ons uw wensen en uw gegevens, en we voorzien u van maximaal 4 verschillende prijsopgaven.

U bent vrij om een aanbod te kiezen dat het beste bij u past.

Onze service is gratis, vrijblijvend en duurt slechts enkele minuten. 

Voorafgaand aan het uitbrengen van een offerte is het van belang een goed beeld van uw huidige situatie te hebben. Omschrijf uw wensen dus zo volledig mogelijk via onderstaande offerteaanvraag formulier.

Hebben we nog vragen… Dan zullen wij (aanvullend) contact met u opnemen.

Wij kunnen hiervoor bij u langskomen, of u kunt ons een aantal foto’s van uw installatie doorsturen.

In sommige gevallen is er bijvoorbeeld een all-in servicecontract bij de prijs inbegrepen of zijn de kleine materialen bijvoorbeeld niet begroot. 

Dus wilt u een nieuwe (Multi) Split Airconditioning laten installeren? En wilt u meerdere Airco offertes ontvangen?

Vraag dan simpel en snel gratis offertes aan om in contact te komen met de beste installateurs. De offertes zijn geheel vrijblijvend, dus u beslist zelf of u daadwerkelijk ingaat op een offerte.

Airco Verkoop & Reparatie

Gratis Advies

Airco Nieuws Ontvangen

Koop-Airco.nl wil het makkelijk voor u maken om een overzicht te krijgen van de kosten van het kopen en laten installeren van een Split Unit Airco installatie. 

Vraag uw offerte aan via deze website en ontvang eenvoudig en snel 4 offerte aanvragen.

2021 © Koop-Airco.nl
By Symblings Digital Marketing