Previous slide
Next slide

Airconditioning Offerte in Utrecht

Ontvang binnen 24 uur 4 verschillende Airconditioning offertes geheel gratis.

Goede split unit airconditionings hoeven niet duur te zijn!

Vergelijk offertes en maak vrijblijvend een afspraak met degene die u het het meest aanspreekt!

Waar kunt u op rekenen

Waarom Koop-Airco.nl

Vergelijk altijd verschillende aanbieders voor de installatie van uw Split Unit Airco systeem. Via Koop-Airco.nl komt u eenvoudig en snel in contact met dé specialist voor bijvoorbeeld:

Een split airco zorgt voor nog een ander groot  bijkomend voordeel: door middel van een filtersysteem wordt de lucht in huis of kantoor gezuiverd.

In de lucht van veel huizen zweven stofdeeltjes. Naast dat een airco een gezonde manier is om de lucht in uw huis schoon te houden, kan dit ook een uitkomst bieden voor mensen die gauw last hebben van deze stofdeeltjes. De airco zuigt de lucht aan en filtert deze, daardoor komt de lucht gezuiverd terug in de kamer. Een airco kan tevens in bijna elk vertrek geplaatst worden. Of u nu een airco in de woonkamer, slaapkamer of op zolder wilt.

Gecertificeerde Dealers

Daarmee is kwaliteit gegarandeerd.

De Nieuwste Airco Systemen

Energiezuinige en multifunctionele split airconditionings

Enkel gekwalificeerde Medewerkers

Alle partners zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Wij werken in Zuid-Holland. Bijvoorbeeld in  Blauwkapel, Oudenrijn, Groenekan, Strijkviertel.

24/7 via deze website

Airconditioning Offerte Ontvangen
voor in Utrecht:

Nieuwe Airco Installatie

Wij leveren & installeren diverse merken Split Unit Airconditioning Installaties

Airconditioning Onderhoud

Koelgassen vullen en F-gassen controles. Airco filters en meer.

Airco Reparatie

Airco defect? Neem contact met ons op.

Air Conditioning & HVAC Systemen in Utrecht

De specialistische term HVAC wordt inmiddels regelmatig gebruikt om complexe systemen aan te duiden die drie uiteenlopende functies integreren: verwarming, ventilatie en airconditioning.

Heating
Ventilation
AirCo

Dit soort multifunctionele airco systemen worden meestal geïnstalleerd in nieuwe huizen, industrie- en kantoren, waardoor de noodzakelijke warmte, ventilatie en airconditioning beter kan worden geleverd.

Aangezien gemiddeld omstreeks 50% van de energierekeningen uiteindelijk de kosten van verwarming en koeling dekt, is het natuurlijk logisch dat steeds meer  slimme mensen kiezen voor kwalitatieve Split Unit Airco’s om te besparen op hun energierekening.

Altijd Maximale Zekerheid

Onze Garanties

Gecertificeerde Specialisten

Daarmee is kwaliteit gegarandeerd.

De Nieuwste Airco Systemen

Energiezuinige en multifunctionele split airconditionings

Enkel gekwalificeerde Medewerkers

Alle partners zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen.

Airco & Heating FAQs

De prijs van een multi split airconditioning  in Utrecht hangt af van verschillende zaken zoals bijvoorbeeld het benodigd vermogen, aantal units, het gewenst ontwerp en  extra opties.

Voor een Duo split airco ( 2 binnentoestellen en 1 buitenunit) moet je rekenen op een prijs tussen de 2500 en 4000 euro. Extra binnentoestellen kosten circa 800 à 1.000 euro (exclusief plaatsing) .

Het is goed om te weten hoeveel vermogen er nodig is om de  beoogde ruimte op de gewenste temperatuur te krijgen. Een airco met een te laag vermogen resulteert erin dat de ruimte niet goed wordt gekoeld. Daarentegen kan een airco met een te ruim vermogen ervoor zorgen dat het iets te koel wordt in de ruimte.

Een single split airco bestaat uit één airco buitenunit en één binnenunit. De binnenunit haalt de warme lucht uit de kamer en de buitenunit blaast het naar buiten.

De binnenunit moet op minimaal 2 meter hoogte van de grond opgehangen worden. Lucht kan zo ongehinderd door de ruimte stromen. De wand moet  logischerwijs  constructief stevig genoeg zijn om het gewicht van de  split airco te kunnen dragen. De afstand tussen de binnenunit en de buitenunit mag niet te groot zijn (afhankelijk van het type systeem).

Stel Ons Een Vraag

Waarom Voor Ons Kiezen

Nieuwe Airco Installatie

Wij leveren & installeren diverse merken Split Unit Airconditioning Installaties

Airconditioning Onderhoud

Koelgassen vullen en F-gassen controles. Airco filters en meer.

Airconditioning Reparatie en In Bedrijfstelling

Airco defect? Neem contact met ons op.

LG AIRCOAIRCONDITIONING

LG snapt dat wanneer u voor uw huis of kantoor airconditioning aanschaft, u eigenlijk alleen met het beste genoegen neemt.

Juist daarom werkt LG onafgebroken aan de ontwikkeling van innovatieve klimaatbeheersing-oplossingen die zorgen voor comfort, energiezuinigheid en uitstekende betrouwbaarheid.

LG’s superieure invertertechnologie biedt eersteklas koeling en verwarming en verlaagt daarbij het energieverbruik aanzienlijk. Deze geavanceerde energiebesparende technologie voldoet aan de laatste Europese energienormen en is ideaal voor consumenten die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen.

LG tilt energiezuinigheid naar een volledig nieuw niveau met producten met het label A+++ die gebruik maken van de innovatieve Active Energy Control-technologie. De nieuwe LG’s lichting airconditioners creëert een schonere, aangenamere woonomgeving door onze gepatenteerde luchtzuiveringstechnologie met krachtige en effectieve luchtfilters, die u beschermen tegen door de lucht verspreide virussen en allergenen en zelfs vieze luchtjes verwijderen. Naast de verbeterde luchtkwaliteit zijn de airconditioners van LG ook indrukwekkend stil (>19DB).

MITSUBISHI AIRCOAIRCONDITIONING

Mitsubishi Electric is een wereldleider in airconditioningsystemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Onze ingenieurs werden uitgedaagd om airconditioningsystemen te ontwikkelen die voorbeeldig presteren in de uiteenlopende klimaatomstandigheden in Japan.

Ze ontwikkelden verbluffend geavanceerde maar duurzame units en systemen die geschikt zijn voor constant gebruik onder vrijwel alle natuurlijke klimaatomstandigheden op aarde. Elk product is een verbluffende prestatie op zich, met een jarenlange stille werking, energie-efficiënte prestaties en een minimale impact op het milieu.

Een grote verscheidenheid aan binnenunits en buitenunits garandeert de flexibiliteit om aan de meest veeleisende airconditioningbehoeften te voldoen. Van esthetische wand- en vloermontwerpen tot cassettes met plafondinbouw, er zijn tal van opties beschikbaar die passen in vrijwel elk interieurontwerp. 

CARRIER AIRCOAIRCONDITIONING

Bij de keuze van een airconditioner voor uw huis hebt u een ruime keuze.
Wij hebben de informatie die u nodig hebt om uw opties te onderzoeken, ongeacht uw budget of uw behoeften – van een enkele airconditioner tot een compleet Carrier systeem.

Met ons aanbod van centrale airconditioners kunt u de beste oplossing kiezen die aan uw behoeften voldoet. Wij zijn immers al sinds onze stichter, Willis Carrier, in 1902 het eerste moderne airconditioningsysteem uitvond, gefocust op het koelen van binnenruimtes.

Verschillende centrale airconditioners beïnvloeden uw comfort en de consistentie van de binnentemperatuur. Een eentraps airconditioner is het meest eenvoudige model, met luchtstroom aan of uit. Een tweetraps model biedt koeling met hoge en lage snelheid, afhankelijk van de omstandigheden, en kan dus een hoger comfortniveau bieden. Airconditioners met variabele snelheid beschikken over hoogwaardige comfortfuncties zoals meerdere fasen voor een nauwkeurigere temperatuurregeling en een constanter comfort.

PANASONIC AIRCOAIRCONDITIONING

Panasonic airconditioners zijn ontworpen om meer dan alleen comfortkoeling aan huizen te bieden. Ze besparen energie. Ze zuiveren uw omgeving. Ze passen de koeling aan vermogen aan uw leefruimtes en stijlen aan te passen. Een eco-levensstijl op uw manier is nu gemakkelijker dan ooit.

Wij geloven dat groen gaan niet ten koste mag gaan van comfort. Dat is de reden waarom Panasonic het Econavi systeem introduceert; een combinatie van menselijke sensor en besturingsprogramma technologie om verspilling van energie te detecteren en te verminderen met 38%.

Onze superstille airconditioners garanderen de gezuiverde lucht om te zorgen voor u en uw gezin. En, voor een schonere leefomgeving, helpt de nanoe™ de lucht en uw omgeving zuiveren. Samen bepalen deze baanbrekende technologieën waar het bij Panasonic’s Eco Clean Life Innovation om draait – innovaties die ons milieu verbeteren terwijl het leven zo comfortabel mogelijk maken.

Split Airco Kopen in Utrecht?

In Utrecht wordt eigenlijk structureel te weinig gebruik van air‘s gemaakt. Het is in Utrecht inderdaad niet doorlopend echt warm, zoals bijvoorbeeld in de tropen het geval is, maar airconditioners kunt u gebruiken voor meer dan koelen alleen.

U kunt er bijvoorbeeld ’s winters uw woning mee opwarmen. Ook kunt u er de luchtvochtigheid mee regelen en u zorgt zelfs voor een verbeterde luchtcirculatie in huis. Met een airconditioner kunt u dus het uw klimaat in huis ideaal houden. het hele jaar door.

Multi Split Airconditioning systemen zijn apparaten die de luchtkwaliteit in binnenruimten reguleren. Met een Multi Split Unit Airco wordt de temperatuur en luchtvochtigheid op een ideaal niveau gehouden wanneer het buiten klimaat daarom vraagt.

Wanneer de lucht bijvoorbeeld zeer vochtig is krijgt het menselijk lichaam problemen met de afgifte van warmte waardoor benauwdheid kan ontstaan. Een goede airco voorkomt dat benauwde gevoel. Bovendien wordt de lucht gefilterd via een filtersysteem in de airco.

Sommige multi airconditioning modellen zijn zelfs voorzien van pollenfilters waar mensen met hooikoorts of een stofallergie veel profijt van hebben. Als u specifieke wensen heeft voor uw nieuwe airconditioningsysteem, geef die dan aan ons door.

Split Unit Airco's en HVAC uitgelegd

Tegenwoordig is het centrale HVAC-systeem in Utrecht net zo essentieel als water- en stroomvoorziening bij de ontwikkeling van nieuwe woon- of industriële gebouwen. De belangrijkste functies van een HVAC-systeem zijn:

1. Een comfortabele leefomgeving creëren en onderhouden voor mensen, dieren, planten of zelfs objecten die specifieke klimaatomstandigheden vereisen, binnen de grenzen van een gebouw.
2. Energie en financiële middelen besparen voor het creëren en behouden van het gewenste microklimaat.

Aangezien HVAC een bredere categorisering is van een netwerk van systemen die zijn samengesteld om te zorgen voor voldoende verwarming, ventilatie en luchtkoeling – in plaats van een autonoom systeem op zich – hangt de goede werking van HVAC af van hoe goed al deze systemen zijn geconfigureerd om te goed te functioneren.

Wat over ons gezegd wordt

Klant Ervaringen

Airconditioning Offerte in Utrecht

Ontvang Direct Verschillende Offertes ter vergelijking

Vul het prijsopgave aanvraag formulier hieronder in. Stuur ons uw wensen en eisen en uw gegevens, en we voorzien u van maximaal 4 verschillende passende prijsopgaven.

U bent vrij om een aanbod te kiezen dat het beste bij u past.

Onze vergelijkende service is gratis, 100% vrijblijvend en het kost u slechts enkele minuten. 

Voorafgaand aan het uitbrengen van een offerte is het voor ons van belang om een volledig beeld van uw huidige situatie te hebben. Omschrijf uw wensen dus zo volledig mogelijk via onderstaande offerteaanvraag formulier.

Hebben we nog vragen… Dan kunnen wij contact met u opnemen.

Wij kunnen hiervoor bij u langskomen, of u kunt ons een aantal foto’s van uw installatie doorsturen.

In sommige gevallen is er bijvoorbeeld een all-in servicecontract bij de prijs inbegrepen of zijn de kleine materialen bijvoorbeeld niet begroot. 

Dus wilt u een nieuwe (Multi) Split Airconditioning laten installeren? En wilt u meerdere Airco offertes ontvangen?

Vraag dan simpel en snel gratis offertes aan om in contact te komen met de beste installateurs. De offertes zijn geheel vrijblijvend, dus u beslist zelf of u daadwerkelijk ingaat op een offerte.

Airco Verkoop & Reparatie

Gratis Advies

Airco Nieuws Ontvangen

Koop-Airco.nl wil het makkelijk voor u maken om een overzicht te krijgen van de kosten van het kopen en laten installeren van een Split Unit Airco installatie. 

Vraag uw offerte aan via deze website en ontvang eenvoudig en snel 4 offerte aanvragen.

2021 © Koop-Airco.nl
By Symblings Digital Marketing