Beursstand OFFERTE ONTVANGEN in Utrecht

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK OP LOCATIE !

★ 100% Zonder Verplichting

★ Binnen 24 Uur een Standbouw Prijsopgave per email

★ Levertijd vanaf 7 dagen

Wij leveren standbouwin Utrecht, maar bijvoorbeeld ook in Blauwkapel, Oudenrijn, Groenekan, Strijkviertel.

Beurswand ONTWERP EN DESIGN VAN UW GEPRINT TEXTIEL

Wij ontwerpen ook uw beurswand ontwerp en visuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle mogelijkheden die we bieden.

Beursstand INRICHTING EN ACCESSOIRES

Wij kunnen zelfs uw volledige beursstand inrichting verzorgen. Van meubels tot benodigde apparatuur. En van koffiezetter tot presentatiemiddelen.

OP- EN AFBOUW & TRANSPORT BEURSSTAND

Onze professionele transport service ontzorgt u nog verder. En laat uw standbouwproject zelfs door ons op- en afbouwen. Wel zo makkelijk!

PREMIUM LED VERLICHTING

Met onze professionele LED Spots Verlichting en LED integratie oplossing maakt u de beursstand 100% af!​

Huur of koop Presentatiewand

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele wensen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, extra aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs complete inrichting en aankleding!

Deze indicaties zijn indicatief, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

FAQ

Wij hebben uiteraard ruime ervaring met betrekking tot het leveren van  beursstands buiten Nederland. Zowel in Europa als op andere werelddelen.

Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.