STANDBOUW OFFERTES ONTVANGEN in Utrecht

Direct uw Standbouw Offerte en KRIJG UW BEURSSTAND AL BINNEN EEN WEEK !

★ 100% Vrijblijvend

★ Binnen 24 Uur een Standbouw Prijsopgave per email

★ Levertijd vanaf 7 dagen

Wij leveren standbouwers in Utrecht, maar bijvoorbeeld ook in Blauwkapel, Oudenrijn, Groenekan, Strijkviertel.

BEURSSTAND ONTWERP EN DESIGN VAN UW VISUALS

Wij ontwerpen ook uw beursstand ontwerp en devisuals voor uw Beursstand. Vraag direct uw beurswand offerte aan en ontdek alle opties die we bieden.

Beursstand INRICHTING EN ACCESSOIRES

Wij kunnen zelfs uw volledige beursstand inrichting verzorgen. Van meubels tot benodigde apparatuur. En van koffiezetter tot presentatiemiddelen.

OP- EN AFBOUW & TRANSPORT beurswand

Onze professionele transport service ontzorgt u nog verder. En laat uw beurswand zelfs door ons bouwen en demonteren. Wel zo makkelijk!

PREMIUM LED VERLICHTING

Met onze professionele LED Spots Verlichting en LED integratie oplossing maakt u uw beursstand 100% af!​

Huur of koop Presentatiewand

We bieden altijd maatwerk aangepast aan uw functionele eisen. U kunt altijd kiezen uit:
een complete beursstand, optionele aanvullende services zoals transport en op- en afbouw van de beurswand… of zelfs volledige inrichting en aankleding!

Deze indicaties geven een beeld, u krijgt persoonlijk maatwerk advies.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij hebben uiteraard uitgebreide ervaring met betrekking tot het organiseren van beurzen buiten Nederland. Zowel binnen Europa als op andere werelddelen.

Er zijn veel Standbouwers die Beursstands leveren. De meeste regio’s hebben lokale standbouwers, maar veel standbouw leveranciers werken ook landelijk en zelfs internationaal. Daarom verschilt de dienstverlening rondom het huren of kopen van een beursstand per organisatie.

Een standbouwbedrijf is gespecialiseerd in de verzorging van uw beursdeelname. U kunt natuurlijk ook zelf uw beurslocatie, beursstand of beurswand, beursstand ontwerp en inrichting en zaken als transport, op- en afbouw van uw beursstand en dergelijke regelen, maar dit kost u veel tijd en moeite. Bovendien zult u zelf niet dagelijks met een beursdeelname te maken hebben.. een standbouwbedrijf wel.

Modulaire Standbouw – wat wij bieden – is relatief nieuw. Vroeger werden beursstands opgebouwd met bijvoorbeeld hout en glas. Dat is natuurlijk mooi, maar niet flexibel en duurzaam, omdat na de beursdeelname de hele beursstand meestal in de container verdwijnt om bij het volgende evenement weer een hele nieuwe beursstand op te bouwen.

Standbouw is de activiteit van het bouwen van een stand die op een beurs gebruikt kan worden. Een beurswand en een beursstand zijn feitelijk hetzelfde. Bij een beurswand wordt meestal een 2 dimensionale wand bedoeld, terwijl een beursstand in 3 dimensies is opgebouwd.